Inkoop

Omdat we voor een groot aantal tussenpersonen werken en al een marktpositie hebben verworven, kunnen we een groot aantal risico’s verzekeren bij verzekeraars. Wij gaan voor de beste oplossingen: als wij het niet durven, dan durft niemand het. Doordat wij groot inkopen, hebben we interessante inkoopvoordelen. Deze delen we met onze tussenpersonen.

Ik wil kennismaken

Schadebehandeling

Als verlengstuk van jouw organisatie kunnen we de volledige schadebehandeling voor je verzorgen. Jouw klanten kunnen direct en eenvoudig hun schade bij ons melden. Wij zorgen voor de complete afwikkeling, zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

We werken al jaren met meer dan 100 aangesloten kantoren samen die gevestigd zijn door heel Nederland. Door onze contacten, kennis en kunde zorgen wij voor een optimale klantbeleving, zodat de klant tevreden is én blijft.

Ik wil hier meer over weten

Digitale oplossingen

We hebben een aantal slimme oplossingen die het administratieve werk voor jou optimaliseren. Zo houd je tijd over voor een kop koffie met je klanten.

  • Extranet: hierin kan je nieuwe polissen aanvragen, mutaties doorvoeren en klantgegevens beheren.
  • Financiële Administratie: hierin worden bestanden aangeleverd die inzage geven in jouw portefeuilleverdeling, groei, portefeuilleoverzicht en andere overzichten die jou helpen om te kunnen ondernemen.
  • Scienta: Dit is ons digitaal informatiekanaal van onze verzekeringsproducten. Je vindt hier onder andere handboeken, productinformatie, aankondigingen en aanvraagformulieren.
  • Automeld: Specifiek gericht op garagehouders, zodat ze eenvoudig auto’s aan- en af kunnen melden uit de handelsvoorraad.
  • Uw polismap: Een omgeving voor jouw klanten (de consument) waarin ze hun gegevens kunnen inzien en wijzigingen kunnen doorgeven.

Ik wil kennismaken

Telefoonservice

Als je in een gesprek zit met een klant of onderweg bent, ben je telefonisch niet bereikbaar. Je wilt tenslotte niet gestoord worden en je volledig op het advies voor de klant richten. Wij zorgen ervoor dat jij in zulke situaties tóch bereikbaar bent. Onze medewerkers nemen de telefoon op met jouw bedrijfsnaam en verwerken de besproken informatie in een gespreksverslag. Deze krijg je per mail toegestuurd en wordt verwerkt in Extranet.

Plan adviesgesprek in

Wat klanten over ons zeggen

“Een hele prettige samenwerking met de collega’s van Acura.
Werkwijze past volledig in mijn opvatting over dienstverlening; korte lijnen, persoonlijk en meedenkend.”

star
star
star
star
star
Tommy Smeets 2021

“Acura is betrokken, klantvriendelijk  en hebben een uitstekende schadebehandeling.”

star
star
star
star
star
Advies en Kies 2021

“Fijne samenwerking, persoonlijke contacten met de Desk–Accountmanagers en altijd tijd voor een praatje.’’

star
star
star
star
star
Yennick Berrevoets 2021

“Ik voel me thuis binnen Acura. Collega’s zijn vriendelijk en helpen mij verder. De samenwerking geeft mij rust door de backoffice mogelijkheden en het zorgt voor meer stabiliteit in mijn bedrijf.”

star
star
star
star
star
Marcel van Rooijen 2021

“Schade melden? Dat kan tegenwoordig overal gemakkelijk en snel. Bij Acura kunnen ze het daarna ook goed en snel afwikkelen, dat is niet overal. Ook krijg je bij Acura snel iemand aan de lijn en vaak is er ook nog tijd voor een “social talk”, wel zo prettig.”

star
star
star
star
star
Rob Hendrix 2021

“Prima club. Altijd een luisterend oor en bereid om mee te denken. Zeer snelle en goede schadeafhandeling.”

star
star
star
star
star
SamenSterk 2021

“Altijd een prettige samenwerking met zeer vriendelijke collega’s bij Acura! Er wordt altijd met je meegedacht. Zeer snelle en fijne schade afwikkelingen.”

star
star
star
star
star
Laura van Haaren 2021

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij zijn dienstbaar en wij faciliteren. Dat zit in ons bloed, dat geeft ons bestaansrecht en daar krijgen we energie van. Zonder jou, de adviseur, bestaat er geen Acura. Daarom willen we jou goed leren kennen, zodat we jou met alle uitdagingen kunnen ondersteunen.

Bekijk onze service voor tussenpersonen

Zullen we jou bellen?

Wij leren je graag kennen! Laat je gegevens achter en we nemen contact op om een eerste gesprek in te plannen.