Waarom Acura?

De laagste prijs is niet onze drijfveer en we zijn ook zeker niet de grootste serviceprovider van Nederland. Waarom dan toch zaken doen met Acura? Omdat onze toegewijde collega’s de verantwoordelijkheid nemen voor jouw uitdagingen. Als het hier niet kan, kan het waarschijnlijk nergens: samen komen we tot de best passende oplossing.

Mensen doen zaken met mensen. Je kent onze medewerkers bij voornaam en we nemen de tijd. Om uitdagingen te leren kennen, om ambities te doorgronden en om samen te groeien. Zodat wij ons met recht het verlengstuk van jouw organisatie mogen noemen: ons team is jouw team.

Jij luistert naar de klant, wij luisteren naar jou. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij doet waar jij goed in bent: het adviseren van de klant.

Wij zijn Acura. Hoe kunnen we je helpen?

Ik wil een kennismakingsgesprek

Hoe wij werken

Als adviseur wil je je kunnen richten op jouw klanten, wil je hem of haar écht leren kennen. Helaas slokken administratie en ICT, mede door de AFM eisen en regelgeving, een groot deel van je tijd op. Deze randzaken zijn onzichtbaar óf vanzelfsprekend voor jouw klanten. Juist deze randzaken zijn ons specialisme en onze focus.

Wat wij onder andere voor jou kunnen doen:

  • Inkoop;
  • Schadebehandeling;
  • Digitale oplossingen;
  • Telefoonservice;
  • Eigen app op maat voor klanten;
  • Ondersteunen met onze partners, waaronder Pensioenadvies.

Dus, wil je groeien in rendement? Wil je een verlengstuk van jouw team? Wil je gebruik maken van onze inkoopvoordelen? Én van onze faciliteiten? Maak dan kennis met ons!

Plan adviesgesprek in

Bekijk onze producten & diensten

Eerste gesprek inplannen?

Wij leren je graag kennen! Laat je gegevens achter en we nemen contact op om een eerste gesprek in te plannen.

70+ specialisten

135+ agentschappen aangesloten

Persoonlijke aanpak

Wat klanten over ons zeggen

“Acura is betrokken, klantvriendelijk  en hebben een uitstekende schadebehandeling.”

star
star
star
star
star
Advies en Kies 2021

“Een hele prettige samenwerking met de collega’s van Acura.
Werkwijze past volledig in mijn opvatting over dienstverlening; korte lijnen, persoonlijk en meedenkend.”

star
star
star
star
star
Tommy Smeets 2021

“Fijne samenwerking, persoonlijke contacten met de Desk–Accountmanagers en altijd tijd voor een praatje.’’

star
star
star
star
star
Yennick Berrevoets 2021

“Ik voel me thuis binnen Acura. Collega’s zijn vriendelijk en helpen mij verder. De samenwerking geeft mij rust door de backoffice mogelijkheden en het zorgt voor meer stabiliteit in mijn bedrijf.”

star
star
star
star
star
Marcel van Rooijen 2021

“Schade melden? Dat kan tegenwoordig overal gemakkelijk en snel. Bij Acura kunnen ze het daarna ook goed en snel afwikkelen, dat is niet overal. Ook krijg je bij Acura snel iemand aan de lijn en vaak is er ook nog tijd voor een “social talk”, wel zo prettig.”

star
star
star
star
star
Rob Hendrix 2021

“Prima club. Altijd een luisterend oor en bereid om mee te denken. Zeer snelle en goede schadeafhandeling.”

star
star
star
star
star
SamenSterk 2021

“Altijd een prettige samenwerking met zeer vriendelijke collega’s bij Acura! Er wordt altijd met je meegedacht. Zeer snelle en fijne schade afwikkelingen.”

star
star
star
star
star
Laura van Haaren 2021

“Het uit handen geven van het hele schadeafwikkelingsproces aan Acura is 1 van de beste beslissingen geweest van de afgelopen jaren! Best spannend in het begin. Al snel was duidelijk dat de schaderegelaars van Acura respectvol met mijn klanten omgaan. Gevolg: tevreden klant en een adviseur die meer tijd overhoudt voor het advieswerk.”

star
star
star
star
star
Anton van Meerkerk 2021

“We maken al sinds 2007 gebruik van de diensten van Acura. De ontzorging van Acura is uniek en de lijnen zijn kort en persoonlijk. Er wordt professioneel meegedacht zodat we vaak samen tot de best passende oplossing komen. Mede door de ondersteuning van Acura heeft ons bedrijf een gezonde groei kunnen realiseren!”

star
star
star
star
star
Team Quorim 2021

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij zijn dienstbaar en wij faciliteren. Dat zit in ons bloed, dat geeft ons bestaansrecht en daar krijgen we energie van. Zonder jou, de adviseur, bestaat er geen Acura. Daarom willen we jou goed leren kennen, zodat we jou met alle uitdagingen kunnen ondersteunen.

Bekijk onze service voor tussenpersonen

Zullen we jou bellen?

Wij leren je graag kennen! Laat je gegevens achter en we nemen contact op om een eerste gesprek in te plannen.

Kom je ons bezoeken?

Acura
Pettelaarpark 110
5216 PS ’s-Hertogenbosch

Navigeer route