Meer dan 'Oudedag'

Pensioen is meer dan alleen ‘de oudedag’. Pensioen is een vak apart en ieder vraagstuk is anders. Wat past er bij jou en jouw situatie? Wat zijn jouw wensen? En welke dromen heb je nog? Onze pensioen- en inkomensspecialist APS helpt je graag.

APS Pensioen & Inkomen helpt bij:

  • Pensioen voor ondernemers: Als ondernemer wil je het goed geregeld hebben, voor jezelf maar zeker ook voor je werknemers.
  • Pensioen voor werknemers: Als werknemer vertrouw je wellicht op je werkgever als het gaat om pensioen, maar je kunt er vast nog veel meer uithalen. Er zijn tal van mogelijkheden.
  • Communicatie: APS Pensioen & Inkomen is sterk in heldere en duidelijke communicatie. Graag nemen zij je mee in het pensioenlandschap en wat het beste bij jou past.

Meer over 'Pensioen'

Inkomen

Ziek of arbeidsongeschikt zijn, heeft impact op je leven en financiën. Inkomen is een vak apart en zo behandelen we dat ook. APS Pensioen & Inkomen is onder andere gespecialiseerd in:

  • Ziekteverzuim: Jij hebt als ondernemer telkens een vraagstuk als iemand zich ziek meldt. Maar wat het kost weet je nu niet precies en dus ook niet wat je er het beste aan kunt doen. Wij geven jou als ondernemer een duidelijk beeld van jouw specifieke problematiek en inzicht in de mogelijke oplossingen.
  • WIA-aanvullingen voor medewerkers: Je hebt als werkgever vaak van alles geregeld voor het inkomen van jouw werknemers, maar je weet nu niet precies of dit allemaal voldoet.
  • Eigen risico dragen voor ondernemers: Je moet als werkgever keuzes maken of je publiek verzekerd wilt zijn, via het UWV of het zelf wilt regelen via een verzekeraar of misschien wel zelf het risico dragen. APS Pensioen & Inkomen adviseert je hier graag in.

Meer over 'Inkomen'

Wat klanten over ons zeggen

“Een hele prettige samenwerking met de collega’s van Acura.
Werkwijze past volledig in mijn opvatting over dienstverlening; korte lijnen, persoonlijk en meedenkend.”

star
star
star
star
star
Tommy Smeets 2021

“Acura is betrokken, klantvriendelijk  en hebben een uitstekende schadebehandeling.”

star
star
star
star
star
Advies en Kies 2021

“Fijne samenwerking, persoonlijke contacten met de Desk–Accountmanagers en altijd tijd voor een praatje.’’

star
star
star
star
star
Yennick Berrevoets 2021

“Ik voel me thuis binnen Acura. Collega’s zijn vriendelijk en helpen mij verder. De samenwerking geeft mij rust door de backoffice mogelijkheden en het zorgt voor meer stabiliteit in mijn bedrijf.”

star
star
star
star
star
Marcel van Rooijen 2021

“Schade melden? Dat kan tegenwoordig overal gemakkelijk en snel. Bij Acura kunnen ze het daarna ook goed en snel afwikkelen, dat is niet overal. Ook krijg je bij Acura snel iemand aan de lijn en vaak is er ook nog tijd voor een “social talk”, wel zo prettig.”

star
star
star
star
star
Rob Hendrix 2021

“Prima club. Altijd een luisterend oor en bereid om mee te denken. Zeer snelle en goede schadeafhandeling.”

star
star
star
star
star
SamenSterk 2021

“Altijd een prettige samenwerking met zeer vriendelijke collega’s bij Acura! Er wordt altijd met je meegedacht. Zeer snelle en fijne schade afwikkelingen.”

star
star
star
star
star
Laura van Haaren 2021

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij zijn dienstbaar en wij faciliteren. Dat zit in ons bloed, dat geeft ons bestaansrecht en daar krijgen we energie van. Zonder jou, de adviseur, bestaat er geen Acura. Daarom willen we jou goed leren kennen, zodat we jou met alle uitdagingen kunnen ondersteunen.

Bekijk onze service voor tussenpersonen

Zullen we jou bellen?

Wij leren je graag kennen! Laat je gegevens achter en we nemen contact op om een eerste gesprek in te plannen.