Acura Adviseur Extranet

Marketing Selecties

Acura ondersteunt u bij het onderhoud van uw relaties. U geeft met deze ondersteuning deels invulling aan uw zorgplicht en bovendien versterkt dit het contact met uw klant. Afhankelijk van het dienstenpakket dat u bij ons afneemt kunt u hiervan meerdere malen per jaar gebruik maken. Uw accountmanager kan u hierover meer vertellen.

Eenpost relaties
In iedere portefeuille zitten klanten met één of twee verzekeringen. Door middel van een eenvoudige selectie kunnen wij samen met u deze groep relaties benaderen met als doel hier totaalrelaties van te maken. Vaak kan dit gekoppeld worden aan een evenement, een schadevoorbeeld of een recente uitspraak van het KiFiD.

Uitbreiding van de dekking
Zowel op het gebied van verzekerde bedragen als voorwaarden zijn er de afgelopen jaren veel veranderingen geweest. Hoeveel van uw klanten zijn met hun AVP  al omgezet naar een verzekerd bedrag van EUR 2.500.000,- en voor wie is de Sterdekking interessant?

Acura Assuradeuren heeft een unieke SVI- dekking die los van de auto op pakketniveau gesloten kan worden. Zo hebben u en uw gezinsleden altijd een SVI- dekking op zak, ook als er met een ander meegereden wordt. En als er meerdere auto's op het pakket verzekerd zijn is het vaak ook nog eens voordeliger! 

Extra pakketkorting
Wist u dat als u de ongevallenverzekering bijsluit uw klant extra pakketkorting ontvangt? Vaak blijkt dat uw klant met een kleine meerpremie deze verzekering kan bijsluiten.  

Seizoensacties
Zowel de zomer- als de wintervakantie zijn een goed een moment om uw klant te wijzen op de uitgebreide reis- en annuleringsverzekering van Acura. Wij bieden in onze pakketpolis het uitgebreide product van Europeesche Verzekeringen. Misschien heeft uw klant wel een losse verzekering lopen bij de Europeesche en kan deze eenvoduig worden opgenomen in het lopende pakket?

Maatwerk
Vrijwel alles is mogelijk vanuit de klantdata die wij in ons systeem hebben staan. Afhankelijk van het door u gekozen dienstenpakket kunnen wij samen met u een actie voorbereiden. Dat is niet alleen goed voor uw klant maar ook voor u. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met uw accountmanager of met ons kantoor.

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top