Acura Adviseur Extranet

Even voorstellen: Dirk, Jonathan en Bart

27 Mei 2020

We hebben de afgelopen tijd weer drie nieuwe collega's mogen verwelkomen. Ze stellen zich graag aan u voor.

Aangenaam: Dirk Melis

Mijn naam is Dirk en ik ben 42 jaar en woon in Helmond samen mij mijn vrouw en 2 dochters van 11 en 9.

Momenteel zit ik ruim 18 jaar in het vak en heb hiervoor bij een verzekeraar, service provider en een volmacht kantoor gewerkt. Ik ben in het bezit van mij Assurantie A diploma en de WFT diploma’s Zakelijk, Inkomen en Vermogen.

Per 1 mei jl. ben ik werkzaam bij Acura als Acceptant Zakelijk. Mijn doel is om zo snel mogelijk de diverse systemen onder de knie te krijgen, zodat ik aan de slag kan met het bekijken en beoordelen van risico’s en het vinden van de juiste verzekeringsoplossingen hiervoor.

Aangenaam: Jonathan Rodenburg

Hoi, ik ben Jonathan en ik ben 29 jaar. Ik woon in Helmond.

De afgelopen 4 jaar jaar heb ik bij VCN gewerkt. Ik ben daar als backoffice medewerker begonnen en doorgegroeid naar acceptant.

Begin dit jaar zijn Acura en ik met elkaar in contact gekomen. De gesprekken zijn zo goed verlopen dat we hebben besloten om met elkaar in zee te gaan.

Ik hoop jullie spoedig van dienst te kunnen zijn ik ga graag voor jullie aan de slag!

Aangenaam: Bart Rovers 

Ik heet Bart  ben 41 jaar oud en woonachtig in Beek en Donk. Samen met mijn vrouw Jolien hebben we drie kinderen Bas (8), Sten (6) en Nils (3).

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar in het verzekeringsvak werkzaam. Hiervoor heb ik bij verschillende disciplines gewerkt in verzekeringsland. Van een assurantie (volmacht)kantoor tot beursmakelaar, van verzekeraar tot serviceprovider. Ik heb al veel facetten van het verzekeringsvak meegemaakt.

Sinds 1 mei ben ik het team Acceptanten (Zakelijk) bij Acura/ Summa komen versterken. Mijn ambitie/doel is om een wezenlijke bijdragete leveren aan het doel om Acura nog meer op de kaart te zetten als dé partij voor zakelijke verzekeringen.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top