Acura Adviseur Extranet

Nieuwe collega's

05 April 2016

Acura heeft afgelopen periode een mooie groei doorgemaakt. Mede daardoor is er een aantal nieuwe collega's bij Acura aan boord gekomen. Dt geldt zowel voor de afdeling acceptatie als de afdeling schade.

Raymon van den Boogaard
Mijn naam is Raymon van den Boogaard en ik ben sinds 1 september 2015 in dienst bij Acura Assuradeuren. In juli 2015 heb ik mijn studie Financial Services Management afgerond. Tijdens mijn studieperiode heb ik onder andere stage gelopen bij ABN AMRO MeesPierson en De Bruin Verzekeringen.

Bij ABN AMRO MeesPierson hield ik mij voornamelijk bezig met  kwalitatieve beoordelingen van holdings met beleggingsactiviteiten voor pensioendoeleinden.
Mijn afstudeeronderzoek heb ik uitgevoerd bij De Bruin Verzekeringen met als onderwerp de implementatie van het CRM systeem ANVA Elements.

Bij Acura Assuradeuren vervul ik de functie van schaderegelaar. Dit bevalt mij erg goed, omdat Acura mij de ruimte geeft om zaken naar eigen inzicht te mogen regelen. Ik vind het fijn om deel uit te mogen maken van een gezellig en hard werkend team binnen een onderscheidende organisatie als Acura Assuradeuren.

Raymon van den Boogaard op LinkedIn


Bram van Duijnhoven
Mijn naam is Bram van Duijnhoven ik ben geboren in Helmond en getogen in Eindhoven. Sinds januari 2016 ben ik als schadebehandelaar in dienst bij Acura Assuradeuren. Na de studie Horeca Ondernemer Manager ben ik in 2013 begonnen met de opleiding Financial Services Management. Momenteel ben ik bezig met mijn laatste jaar. Dit doe ik in combinatie met mijn werkzaamheden bij Acura Assuradeuren.

Via een wervingsbureau ben ik benaderd om bij Acura Assuradeuren aan de slag te gaan als schadebehandelaar. Een organisatie waarbij ik met name op het persoonlijke vlak de aansluiting vind. Bij Acura krijg ik de ruimte voor mijn eigen inbreng en creativiteit. Met name de vrijheid in het afwikkelen van schades en de sfeer onderling maakt het voor mij een zeer aangename werkplek.

Ik hoop mij de komende jaren als volwaardig schadebehandelaar te ontwikkelen binnen Acura en ik sta open voor alle kansen die Acura Assuradeuren mij te bieden heeft.

Bram van Duijnhoven op LinkedIn


Ronald Cornelis
Ik ben Ronald Cornelis, getrouwd met Jacqueline en samen hebben wij 3 kinderen, wonende in Maasbracht.

Mijn achtergrond ligt geheel in de verzekeringswereld. In 1971 ben ik begonnen bij de Assurantie Maatschappij Nieuw Rotterdam in Rotterdam, welke in de jaren ’95 is gefuseerd met UAP en later, eind 1996, werd het AXA. Ik ben daar altijd als senior brand acceptant werkzaam geweest. In 2007 werd onder andere AXA overgenomen door SNS Reaal.

Mijn functie bij Acura bestaat uit acceptatie van zakelijke risico’s.
Waarom Acura bij mij past lijkt me logisch: zij zijn zeer vooruitstrevend, iets wat ik zelf ook ben. Samen bouwen we verder aan een mooie toekomst!


Rianne Noordveld
Mijn naam is Rianne Noordveld, 29 jaar en afkomstig uit Oss.
De afgelopen 10 jaar ben ik in een ander vakgebied actief geweest, namelijk toerisme.

Inmiddels heb ik ruim een jaar ervaring opgedaan in autoverzekeringen bij Allsecur. Per 1 maart ben ik bij Acura begonnen als acceptant. Als acceptant krijg je te maken met verschillende vragen en te verzekeren risico’s. Het leveren van maatwerk, meedenken met onze tussenpersonen en het, samen met mijn collega’s, zoeken naar een passende verzekeringsoplossing maakt mijn werk afwisselend en uitdagend.

Kennis en ervaring is heel belangrijk en daarin wil ik me dan ook blijven ontwikkelen, zodat ik onze adviseurs en eindklanten zo goed en professioneel mogelijk kan bedienen.

Acura is een snel groeiend en dynamisch bedrijf en staat open voor nieuwe ideeën met een samenstelling van jonge en ervaren mensen. Ik hoop met mijn frisse blik en positieve insteek hier een toegevoegde waarde aan te kunnen leveren.

Mijn ambitie is om verder te groeien in mijn rol als acceptant, mijn kennis uit te breiden en plezier en energie uit mijn werk te blijven halen!

Rianne Noordveld op LinkedIn


Rudi van der Wallen
Mijn naam is Rudi van der Wallen, ik ben 33 jaar, getrouwd met Ilja en woonachtig in Someren. Direct na mijn studie ben ik in 2004 bij Meeùs gaan werken. Daar ben ik begonnen als Schadebehandelaar Particulier en later als Schadebehandelaar Zakelijk. Vervolgens ben ik richting de advieskant gegaan als Relatiebeheerder Pensioen/Lijfrente en later als Relatiebeheerder Zakelijke Markt (Schade- en Inkomensverzekeringen). Al die jaren heb ik me ingezet voor diverse landelijke projecten op zowel commercieel als operationeel vlak. Vanaf 2013 stuurde ik de relatiebeheerders Zakelijke Markt regio Oost-Brabant aan.

Bij Acura ga ik vol enthousiasme een nieuwe uitdaging aan als Manager Commercie en Acceptatie.

Rudi van der Wallen op LinkedIn

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top