Acura Adviseur Extranet

Achtergrond Acura

Acura Assuradeuren is gestart in 2007 en maakt onderdeel uit van Summa Holding BV. Al in de 19e eeuw waren de rechtsvoorgangers al actief in verzekeringen. Naast een belang in Acura Assuradeuren, heeft Summa Holding het eigendom van Summa Adviesgroep en  APS Pensioen- en inkomensteam. Als groep behoren we tot de top 30 van Nederlandse verzekeringsbedrijven.

De dagelijkse leiding van Acura is in handen van mede eigenaren Rob Prüst (1979) en Henk Smit (1965). Rob draagt de verantwoordelijkheid voor de interne organisatie en Henk is verantwoordelijk voor het commerciële deel.

Onze specialisten staan voor u klaar,ieder dag weer opnieuw.

Rob Prüst is direct na zijn studie begonnen bij het volmachtbedrijf van Teunisse en Schoones. Hij was daar verantwoordelijk voor het volmachtbedrijf en het softwarepakket CCS. Henk Smit is na zijn diensttijd zijn carrière begonnen bij de Rabobank. Daarna heeft hij diverse commerciële functies gehad bij a.s.r. verzekeringen. Bij elkaar opgeteld hebben zij 50 jaar ervaring. Met hun ervaring en kennis van de branche zetten zij zich in voor een optimaal dienstenpakket.

Verzekeraars doen graag zaken met Acura waardoor wij beschikken over een groot aantal volmachten. Naast het aanbieden van unieke volmachtproducten, staan onze ruim 90 provinciale agentschappen voor u open. Acura is ook actief in de markt van co-assurantie zodat ook lastige risico's vaak geplaatst kunnen worden.

Samen met een team van bijna 50 collega's halen we iedere dag het beste uit ons zelf om de inmiddels ruim honderd aangesloten kantoren te bedienen. Onze missie is niet om de meeste kantoren aan te sluiten maar om onze relaties beter te laten ondernemen!  Daar mag u ons op aanspreken!

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top