Acura Adviseur Extranet

Acura biedt u ontzorging op maat

De uitdagingen waar u voor staat

Er komt veel op u af de laatste tijd. De AFM stelt hogere eisen aan diplomering en advisering. De hoeveelheid administratieve verplichtingen neemt toe en klanten willen daar eigenlijk niet voor betalen. De werkachterstand kan snel oplopen en de kosten gaan omhoog. Een apart hoofdstuk is de ICT-implementatie, die broodnodig is om efficiënt genoeg te kunnen werken. Door dit alles nemen de inkomsten per klant af en staat de rentabiliteit onder druk. De vraag is: hoe krijgt u groei van het rendement voor elkaar?

Focus op de kern

U houdt zich bezig met adviseren, wij doen de rest!

De kern van uw werk zit in het adviseren van de klant. Iedere klant en situatie is immers anders en dat vraagt om een op maat gesneden advies. En de klant zit nu juist bij u, omdat hij bij u dat advies krijgt. Want u kent en begrijpt hem. Al het andere werk dat u hiervoor moet verrichten ziet de klant niet of nauwelijks. Maar het kost u wel tijd en aandacht, terwijl de groei van het bedrijf gerealiseerd wordt door het adviseren en ondersteunen van uw relaties. Dat is de kern van uw vak.

Op weg naar meer rentabiliteit

De administratieve werkzaamheden die uit uw advieswerk voortvloeien, beschouwt de klant als een vanzelfsprekendheid. Het interesseert hem eigenlijk niet wie dat doet. Laat Acura daar nu juist de helpende hand uitsteken. Wij regelen die achterkant voor u zoals u het zelf zou doen. Met begrip voor de situatie van de klant en efficiënt. Met betere ICT oplossingen, waardoor veel werk geautomatiseerd is. En met allemaal WFT gediplomeerde mensen en geoptimaliseerde processen. Hierdoor wordt er zowel meer klantgericht gewerkt, als minder fouten gemaakt. En daar worden uw klanten blij van.

Meer rust in de tent

Acura is een mensenbedrijf. Het is nu eenmaal prettiger zaken te doen met mensen die begrip hebben voor uw situatie. Dat betekent dat we speciale standaardoplossingen hebben met daarbovenop maatwerk als dat nodig is. We helpen u op weg en maken samen met u de keuzes zodat uw kantoor rendabeler wordt. Uw organisatie wordt professioneler en uw ICT en administratie efficiënter. Hierbij bouwen we aan een open en informele relatie. Zo snappen we precies waar u mee zit. We zorgen dat u weer ontspannen aan de slag kunt in uw eigen kantoor.

Unieke polissen

Een eigen app op maat, speciaal voor uw klanten!

De verzekeringsbranche is een dynamische wereld. Ontwikkelingen in regelgeving, verzekeringstechniek en technologie volgen elkaar in hoog tempo op. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet. Dat is niet voor niets. Wij durven gerust te stellen dat wij de beste (pakket)polissen in huis hebben. U als adviseur heeft hierin een belangrijk aandeel. Onze Raad van Advies heeft contact met u en bespreekt ieder kwartaal de uitkomsten met ons. Zo houden we elkaar scherp! De door Acura ontwikkelde app is gerust uniek te noemen. Uw klanten kunnen gebruik maken van deze Zekerheden App voorzien van uw eigen kantoorgegevens. Wij zijn de eerste met een volledige digitale Groene Kaart!

Over Acura

Acura helpt adviseurs om op een vernieuwende manier toegevoegde waarde te leveren aan hun klanten. Door samen te werken met Acura en uw backoffice aan ons uit te besteden, kunt u als adviseur kosten besparen. Acura onderscheidt zich met zowel de mensen die dat voor u doen, als de manier waarop zij dat voor u doen. Daarvoor hebben wij de beste ICT-oplossingen en processen. Wij werken met mensen die niet alleen heel competent zijn in hun vak, maar ook heel oprecht betrokken zijn bij u en uw klanten.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, op telefoonnummer: (088) 765 4012 of stuur ons een mail.

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top