Acura Adviseur Extranet

Wie is Rob Prüst?

Mijn naam is Rob Prüst en ik ben geboren in Sint-Oedenrode op 9 mei 1979. Sinds 2007 ben ik directeur en mede-eigenaar van Acura. In 2000 ben ik na mijn studie mijn carrière gestart als hoofd backoffice bij de Teunisse en Schoones Groep. Daar heb ik mij gespecialiseerd in CCS, het pakket waar Acura nu ook mee werkt. Rob Prüst

Daarna ben ik in 2004 begonnen bij ons moederbedrijf, Summa Adviesgroep. Daar richtte ik me voornamelijk op de volmachten. Mijn functie was daar dan ook volmacht beheerder. Dit heb ik 11 jaar met veel plezier gedaan.

Samen met Henk Smit heb ik in 2007 Acura opgestart. De keuze om een nieuw bedrijf te starten was een bewuste keuze, daar waar wij samen verder konden bouwen aan onze ideeën en visie. En dat is ons in de afgelopen jaren samen met onze vakbekwame collega’s gelukt. Ik ben dan ook trots op ons bedrijf. Dagelijks zorgen wij ervoor dat onze adviseurs en hun relaties ondersteund worden. Inmiddels hebben ruim honderd kantoren zich aangesloten bij Acura en behoren wij als serviceprovider en gevolmachtigde tot de top van markt.

Op LinkedIn kunt u meer over mij en mijn werk lezen.

Kijk rustig rond op onze site en schroom niet om contact op te nemen voor verdere uitleg of een kennismakingsgesprek met mij of één van mijn collega’s. U bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Rob Prüst

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top