Acura Adviseur Extranet

Onze Desk Accountmanagers staan voor u klaar!

10 Februari 2020

Als Desk Accountmanagers zijn wij uw eerste aanspreekpunt binnen Acura. Wij blijven ons als team ontwikkelen zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Graag vertellen we u iets meer over ons team.

Hoe zit het team in elkaar?

We hebben een verdeling gemaakt tussen particulier en zakelijk. Dominique Burmanje is teamleider van het gehele team.  

Particulier:
Olaf Spijkerman 
Rianne Noordveld 
Vinizio Burger 
Koen van Erp  

Zakelijk:
Marscha Amoureus 
Esmee van den Akker 
Gideon van Dijk 
Kevin Sterrenburg 

Wat wij voor u doen

Wij zijn uw eerste aanspreekpunt. Wij gaan altijd op zoek naar naar de beste oplossing bij uw advies en we zijn uw sparringpartner. Wij inventariseren, beoordelen en offreren uw verzoeken. Als het om een getarifeerd risico gaat ontvangt u de offerte zo snel mogelijk van ons. Als het risico voorgelegd moet worden bij de verzekeraar dan verzamelen wij alle informatie en dragen we het dossier over aan een acceptant.    

Al het contact verloopt zoveel mogelijk via de Desk Accountmanager. Op die manier voorkomen we miscommunicatie.  

Extra service omtrent ons nieuwe extranet  
Voor vragen over het nieuwe extranet kunt u ook bij de Desk Accountmanagers terecht. Kevin Sterrenburg komt graag bij u op kantoor. Als u vragen heeft over ons Extranet komt hij graag eens bij u langs om deze nader toe te lichten. Kevin werkt momenteel nauw samen met Joris Vos en u zult hem dus vaker bij u op kantoor gaan zien.   

Werkvoorraad   
We werken met alle collega's hard aan de werkvoorraad. Ons nieuwe extranet en de aangepaste werkwijzen gaan ons helpen om de werkvoorraad snel op het juiste niveau te krijgen. De focus ligt nu op de getarifeerde zakelijke risico’s en particuliere aanvragen. Doel is om deze op korte termijn naar 5 werkdagen te krijgen.   

Wij nemen uw tips serieus

Van verschillende adviseurs hebben we inmiddels tips gekregen om onze service te verbeteren, elke dag zijn we hier met ons team mee bezig. Mochten er nog meer ideeën zijn om onze service te optimaliseren dan horen wij dat graag. 

Groetjes van de Desk Accountmanagers

   

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top