Acura Adviseur Extranet

Handboeken online inzichtelijk met Scienta

10 Februari 2020

Om onze adviseurs te voorzien van online inzicht in onze handboeken werken we met Scienta. Hiermee heeft u nu een handige tool waarmee u snel en makkelijk ziet welke verzekeringsproducten wij in onze volmacht hebben aangevuld met relevante informatie over deze verzekeringen. De pilotfase is achter de rug en Scienta is nu open voor al onze adviseurs. Benieuwd wat u ermee kunt en hoe het werkt?

Wat is Scienta?

U kunt Scienta zien als de vitrinekast van onze volmacht. U vindt hier de verzekeringsproducten en de benodigde informatie. Ons aanbod voor particulieren is inmiddels geheel gevuld. Hetgeen agrarisch nog mogelijk is volgt zo snel mogelijk en in kwartaal 1 van dit jaar zijn de zakelijke verzekeringsproducten ook grotendeels beschikbaar.

Waar vind ik Scienta?

Via een koppeling in ons extranet (link Acceptatiebeleid / Handboeken) gaat u naar Scienta. Omdat het om een afgeschermde omgeving gaat heeft u een wachtwoord nodig. Nog geen wachtwoord, mail dan naar arjanwijnhoven@acura.nl.

Hulp nodig?

Als u ingelogd bent kunt u zelf eenvoudig de verzekeringsproducten vinden. Heeft u hulp nodig of kunt u iets niet vinden? Neem dan contact op met ons en zelfs op afstand kunnen we zorgen voor een digitale rondleiding. Hiervoor dient u wel teamviewer op uw computer geïnstalleerd te hebben. Op dezelfde manier kunnen we u ook op afstand helpen met ons vernieuwde extranet.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top