Acura Adviseur Extranet

Even voorstellen: Koen, Suzanne en Gideon

10 Februari 2020

In de afgelopen periode hebben we weer 3 toppers mogen verwelkomen. Graag stellen zij zich aan u voor.

Aangenaam: Suzanne Schevers

Mijn naam is Suzanne Schevers. Ik ben 24 jaar oud en woon in Sint-Oedenrode. Ik heb de opleiding tot bloemist gevolgd. Toch leek een toekomst als bloemist me niet zo leuk. Ik ben de opleiding tot directiesecretaresse gaan volgen en vervolgens 2 jaar aan de slag geweest als directiesecretaresse.

Toen ik de vacature voor administratief medewerker bij Acura zag heb ik direct gereageerd. En nu werk ik alweer 4 maanden bij Acura. De tijd gaat ontzettend snel en ik heb al veel geleerd. Op dit moment ben ik bezig met mijn WFT-basis en ik wil daarna meteen doorgaan met WFT-particulier. Als ik deze heb behaald hoop ik aan de slag te kunnen als Desk Accountmanager.

Aangenaam: Koen van Erp

Ik ben Koen van Erp. Ik ben 24 jaar en woon in het mooie Vinkel, een dorpje onder de rook van ‘s-Hertogenbosch. Afgelopen zomer heb ik mijn Bachelor opleiding Financial Services Management behaald op de Fontys te Eindhoven. Dit is dus mijn eerste ‘echte’ baan.

Sinds december ben ik het team deskaccountmanagers bij Acura komen versterken. Hierin maak ik voornamelijk offertes en voer ik wijzigingen door. Daarnaast is de kans groot dat jullie mij aan de lijn krijgen als jullie bellen met vragen. Ik vind het leuk om mensen te helpen en om dingen uit te zoeken en een oplossing te vinden. Voorlopig ga ik me richten op particuliere verzekeringen en alles wat daarbij hoort.

Aangenaam: Gideon van Dijk

Mijn naam is Gideon van Dijk, 50 jaar oud en woon met mijn 2 kinderen in Gemert. In zit al ruim 20 jaar in het vak en heb hiervoor op de afdeling volmacht gewerkt van een assurantiekantoor. Inmiddels ben ik in het bezit van Assurantie A, WFT Zakelijk, WFT Inkomen en WFT Vermogen.

Sinds 3 maanden ben ik werkzaam bij Acura als Desk accountmanager Zakelijk. Het is leuk om te kijken wat de mogelijkheden zijn met een aangeboden risico. Mijn doelstelling is om het systeem, de verzekeringsproducten en acceptatiemogelijkheden onder de knie te krijgen en acceptant te worden.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top