Acura Adviseur Extranet

Welkom nieuwe collega's!

09 Juli 2019

We hebben de afgelopen periode 3 nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Zij stellen zich graag aan u voor. Kijk ook eens op ons Smoelenboek op Extranet (alleen toegankelijk voor aangesloten adviseurs). U vindt daar onze collega's en u heeft meteen een gezicht bij de stem.

Erna Krupers
Mijn naam is Erna Krupers. Sinds 15 april ben ik werkzaam als medewerker provinciale dienstverlening. Daarvoor heb ik met veel plezier bij Summa Adviesgroep gewerkt, het zusterbedrijf van Acura.

Onze branche is volop in beweging en ik doe graag mee! Door een verhuizing naar Eindhoven vanuit het Limburgse was de keuze om bij Acura in Sint Oedenrode te gaan werken makkelijk. Inmiddels heb ik de collega’s leren kennen en heb het enorm naar mijn zin.

Rob Thomasse
Mijn naam is Rob en ik werk sinds 1 mei 2019 bij Acura als acceptant van zakelijke verzekeringen. Ik ben 57 jaar en woon met Ineke en mijn zonen Leon en Mark in Son.

De afgelopen 25 jaar heb ik met veel inzet en plezier gewerkt op de afdeling volmacht bij Verberkmoes Assurantiën in Valkenswaard. Zoekend naar een nieuwe uitdaging kwam ik in contact met Acura. Het gevoel was meteen goed.

In heb de volgende hobby's: tennissen, wandelen, een goed boek lezen en af en toe karten en skiën. Daar vind ik echt mijn ontspanning in.

Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken en er een succes van te maken.

Arjan Wijnhoven
Mijn naam is Arjan Wijnhoven, 31 jaar oud en woon in het pittoreske America (Limburg). Na de opleiding Bank- en verzekeringswezen in Venlo en vervolgens FSM aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven ben ik 8 jaar geleden begonnen bij Summa Adviesgroep, het zusterbedrijf van Acura. Daar heb ik diverse functies mogen vervullen en nu maak ik de overstap naar Acura.

Ik hoop bij Acura de opgebouwde kennis van Summa te kunnen gebruiken om samen de motor beter te laten draaien. Het kan namelijk altijd beter en daar streven we elke dag weer naar. Ik kijk uit naar alle nieuwe uitdagingen.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top