Acura Adviseur Extranet

Resultaten Performanceonderzoek DFO 2019

05 Juli 2019

Jaarlijks voert Bureau DFO een onderzoek uit naar de performances van Serviceproviders. Ook dit jaar heeft Acura meegedaan aan het onderzoek. We scoren gemiddeld een mooie 7,4.

Mooie resultaten
We zijn trots op de mooie resultaten uit het onderzoek. Vooral als het gaat om procesondersteuning en behoud van klanten zien we een stijgende lijn ten opzichte van vorige jaren. Met name op onderstaande onderdelen scoren we hoog:

  • Reageert snel en correct op vragen
  • Biedt goede mogelijkheden om producten voor de particuliere markt te vergelijken op prijs en voorwaarden
  • Heeft een goed functionerend extranet
  • Versterkt kwaliteitsbeleving van consumenten over diensten kantoor

Impact Serviceproviders neemt toe
Volgens bureau DFO is het de verwachting dat de impact die serviceproviders hebben op advieskantoren toeneemt. Dit concluderen zij uit het jaarlijkse onderzoek. De impact op de concurrentiepositie, de kwaliteit van processen en op de breedte van de dienstverlening zal snel groter worden. Ook het effect op het rendement van de advieskantoren neemt toe door samenwerking met een serviceprovider.

Bedankt!
We willen de deelnemers aan dit onderzoek heel erg bedanken voor de mooie waardering. Bent u nieuwsgierig naar de uitkomsten van het volledige rapport? Neem dan contact op met onze accountmanager Joris Vos. Hij praat u graag bij over het onderzoek.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top