Acura Adviseur Extranet

Pensioenadvies voor uw klant

26 September 2019

In onze vorige nieuwsbrief hebben we APS Pensioen- en Inkomensteam al aan u voorgesteld. APS is hét adviesbureau voor al uw pensioen- en inkomensvraagstukken. Naast het advies dat zij geven, beheren zij ook pensioen- en inkomensregelingen. Zij werken uitsluitend met specialisten die op basis van jarenlange ervaring en kennis hun vak verstaan. Deze dienstverlening is nu ook toegankelijk voor uw klanten.

Leadovereenkomst

Wij kiezen voor duurzame klantrelaties. Daarom hebben wij een leadovereenkomst ontwikkeld. Als u APS introduceert bij uw zakelijke klant heeft dit zowel voordelen voor de klant als voor u. Hierbij zetten we de voordelen voor op een rijtje:

  • U kunt uw klant nu ook helpen met zijn pensioen- en inkomensvraagstukken.
  • U ontvangt een leadvergoeding van €100,00 voor aanlevering van NAW gegevens of een vergoeding van €500,00 voor een warme introductie door middel van een gezamenlijke afspraak. U ontvangt de leadvergoeding als er een opdracht is getekend door de klant.
  • Er is geen bedreiging voor uw eigen werkzaamheden.
  • U kunt zelf kiezen of u de klant doorverwijst voor pensioenvraagstukken en/of inkomensvraagstukken.

Pensioencheckwijzer

Wij hebben een handige tool ontwikkeld om het voor u gemakkelijker te maken om het onderwerp pensioen te bespreken met uw zakelijke klant. Door 4 vragen te beantwoorden ziet u direct of uw klant de pensioenverplichtingen goed geregeld heeft voor zijn werknemers.

Klik hier voor de pensioencheckwijzer.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de leadovereenkomst of hoe u pensioen bespreekbaar maakt bij uw klanten? Neem dan contact op met Rob Heijnen van APS. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 088 27 70 000 of per mail via relatiebeheer@helderoverpensioen.nl.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top