Acura Adviseur Extranet

APS Pensioen- en Inkomensteam verwelkomd

15 Maart 2019

In januari van dit jaar hebben wij ons zusterbedrijf APS Pensioen- en Inkomensteam verwelkomd in ons pand in Sint-Oedenrode. De bestaande samenwerking wordt hierdoor direct geïntensiveerd. De diensten die aangeboden worden op het gebied van pensioen en inkomen zijn ook voor u toegankelijk.

Wie is APS Pensioen- en Inkomensteam?

APS Pensioen- en Inkomensteam is hét adviesbureau voor al uw pensioen- en inkomensvraagstukken. Naast het advies dat zij geven, beheren zij ook pensioen- en inkomensregelingen. Zij werken uitsluitend met specialisten die op basis van jarenlange ervaring en kennis hun vak verstaan. Het doel dat zij hebben is om u volledig te ontzorgen zodat u tijd heeft om te ondernemen. Op die manier maken zij pensioen en inkomen helder voor nu en later.

Naast uw eigen pensioen- en inkomensvraagstukken bieden zij deze dienstverlening ook voor uw eindklanten. Zij hebben hier een leadprogramma voor waardoor u financieel beloond wordt voor elke lead die leidt tot een betaalde opdracht.

Wilt u in contact komen?

Benieuwd wat APS Pensioen- en Inkomensteam voor u en uw klanten kan betekenen? Neem gerust contact op via het telefoonnummer 088 27 70 000 of mail naar aps@helderoverpensioen.nl.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top