Acura Adviseur Extranet

Welkom aan boord | 6 nieuwe medewerkers!

21 September 2018

Al vele jaren op rij maken wij een gezonde groei door. Hierdoor biedt Acura veel kansen voor mensen die meer uit hun carrière willen halen. Afgelopen maanden hebben wij maar liefst 6 nieuwe medewerkers welkom geheten. Deze uitbreiding in combinatie met verbeterde processen zorgt ervoor dat wij u ook in de toekomst kunnen ontzorgen. Kom gerust eens kennis maken!

Anja de Reuver, Telefoniste

Mijn naam is Anja de Reuver en ik woon in Haaften. Ik ben 54 jaar, heb 3 kinderen en inmiddels 2 kleinkinderen waar ik erg trots op ben.

Sinds 1 juni ben ik werkzaam bij Acura. Daarvoor werkte ik ruim 5 jaar bij APS Pensioenteam, een zusterbedrijf van Acura. Bij APS was ik de receptioniste/telefoniste. Bij Acura houd ik mij voornamelijk bezig met de telefoonservice, een functie die mij op het lijf geschreven is. Ik ben vriendelijk, praat graag, en ben behulpzaam. Uiteraard wil ik steeds beter de klanten kunnen helpen die naar ons bellen. Misschien krijg ik u wel een keer aan de lijn. Tot horens!

Maureen Heijs, Desk Accountmanager

Ik ben Maureen Heijs, inmiddels alweer 45 jaar en sinds augustus maak ik deel uit van het team Desk Accountmanagers bij Acura Assuradeuren.

Sinds 1995 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. Na zo’n 8 jaar werkzaam te zijn geweest als binnendienstmedewerker bij verschillende intermediairs ben ik de afgelopen 14 jaar werkzaam geweest als Accountadviseur bij Allianz Nederland. U kunt bij mij terecht met uiteenlopende zakelijke verzekeringsvraagstukken en (maatwerk)oplossingen voor uw klant. Samen met u wil ik er voor zorgen dat uw klant de best mogelijke bescherming wordt geboden voor de risico's die hij/zij loopt. Dus schroom niet, ik spreek u graag.

Richard van Eijck, Acceptant Schade Zakelijk

Mijn naam is Richard van Eijck en ik woon in Vught. Ik ben 40 jaar en alweer 20 jaar werkzaam in de assurantiebranche.

De laatste 14 jaar ben ik werkzaam geweest bij Van Lanschot Chabot. Ik heb daar verschillende functies gehad. Eerst als medewerker van de afdeling Operations, daarna specialist/broker aansprakelijkheid alsmede acceptant volmacht varia en uiteindelijk intern accountmanager voor zowel grootzakelijk als MKB-segment.

Per 1 augustus ben ik werkzaam bij Acura als Acceptant Schade Zakelijk. Ik hoop vanuit deze positie een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de verdere groei van Acura/Summa.

Linda van Kessel, Schadebehandelaar

Mijn naam is Linda van Kessel. Ik ben 47 jaar en geboren en getogen in Veghel. Ik ben 21 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven en trotse moeder van een dochter van 20 en een zoon van 16.

Na 22 jaar als schadebehandelaar gewerkt te hebben voor de QuinteS Groep vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Sinds 13 augustus 2018 ben ik werkzaam bij Acura als schadebehandelaar.

Ik leer nog elke dag in een erg leuk en enthousiast team met veel kennis en kunde. Een goede verzekering bewijst zijn waarde bij schade en ik hoop daarbij van meerwaarde te kunnen zijn.

Vinizio Burger, Acceptant

Ik ben Vinizio Burger en werk sinds juni als acceptant bij Acura. Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Haarlem. Later ben ik met mijn vader, stiefmoeder en halfbroertje verhuisd naar Eindhoven waar ik nog steeds woon. Tevens ben ik 21 jaar oud wat mij de jongste medewerker van Acura maakt.

Ik krijg energie van de samenwerking tussen gevolmachtigde en adviseur, en de commercie die daarbij komt kijken. Ik heb dit jaar mijn opleiding Bank- en Verzekeringswezen op het mbo afgerond. Ik heb tijdens deze opleiding ervaring opgedaan door te werken en stage te lopen bij een volmachtkantoor en een tussenpersoon. Ik hoop bij Acura mijn carrière te maken als Acceptant zodat ik later een loopbaan kan beginnen als adviseur. 

Roy van den Helm, Commercieel medewerker provinciaal

Ik ben Roy van den Helm, 39 jaar oud, en ik woon in Oss. In 1999 ben ik begonnen in de assurantiebranche. Bij mijn vorige werkgevers was ik ook al werkzaam op de provinciale afdeling. Ik heb dus al de nodige ervaring opgedaan.

Na 10,5 jaar bij Verbossen Assurantiën te hebben gewerkt ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden bij Acura. Per 1 juli ben ik met enorm veel zin bij Acura op de provinciale afdeling begonnen. Ik ben altijd bij tussenpersonen werkzaam geweest en het leuke van Acura vind ik dan ook dat ik nu de tussenpersonen ga bedienen. Ik ben me ervan bewust dat ik nog een hoop heb te leren van de zakelijke markt. Ik hoop deze kennis bij Acura op te doen en
uiteindelijk volledig mee te kunnen draaien op de provinciale afdeling.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top