Acura Adviseur Extranet

Overvoertraject

01 Februari 2018

Adviseurs die met ons gaan samenwerken krijgen ermee te maken: de overvoer van de portefeuille naar onze volmacht. Dit proces begeleiden wij vanaf het begin tot het eind. Maar wat komt er allemaal bij kijken?

Kennismaking

Besluit u als adviseur dat u met ons gaat samenwerken dan ontvangen wij u graag bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Wij informeren u dan ook over het overvoertraject zodat u weet wat er gaat gebeuren.

De overvoer

Alvorens we starten met de overvoer worden er afspraken gemaakt. Zijn er branches die we buiten beschouwing moeten laten? En correspondeert u zelf met uw klanten of gaan wij dat doen? Als we alle afspraken gemaakt hebben gaan we beginnen.

Om de overvoer in gang te zetten worden de maatschappijen schriftelijk verzocht om de polissen over te voeren naar onze volmacht. We starten met het overvoeren van de volmacht geschikte polissen. Vervolgens voeren we de provinciale polissen (niet volmacht geschikt) over. Als alle polissen zijn overgevoerd controleren wij of dit correct gebeurd is en evalueren wij de overvoer met u.

Ons team staat voor u klaar

Het gehele overvoertraject wordt begeleid door onze collega’s Kim Hanff en Suzan Haarsma. Zij houden u op de hoogte van het traject en staan voor u klaar voor al uw vragen. Op deze manier verloopt het overvoertraject soepel. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top