Acura Adviseur Extranet

Gratis autoschade-verhaalservice

26 September 2018

U kent het wel. Uw klant is niet volledig casco verzekerd en is vergeten om rechtsbijstand dekking af te sluiten of heeft bij u in het verleden aangegeven daar geen behoefte aan te hebben. Wie gaat deze klant nu helpen bij het verhalen van zijn autoschade?

Nieuwe dienstverlening

Sinds kort bieden wij de gratis autoschade-verhaal service. Hiermee helpen we klanten om de schade te verhalen. Met deze dienstverlening kan de klant binnen 24 uur zijn geld ontvangen of is de auto binnen 1 week gerepareerd.

Dit is een enorme verbetering voor de klant en een verlaging van de volledige schadelast in de markt. in het geval van reparatie wordt de auto gehaald en teruggebracht en kan de klant gebruik maken van gratis vervangend vervoer. Een bijkomend voordeel is dat de klant doorlopend op de hoogte wordt gehouden en het aantal inkomende verzoeken van klanten hiermee drastisch afneemt.

Hoe verloopt het proces?

Klanten die hun verhaalbare schade melden ontvangen van ons of van u een e-mail met een link naar een pagina waar zij hun dossier kunnen aanmaken. De verhaalbaarheid wordt bepaald en binnen 24 uur heeft de klant duidelijkheid. Als de schade verhaalbaar is maakt de klant een keuze voor uitbetaling of herstel. Het volledige proces verloopt volledig automatisch en wordt begeleid door Openclaims.

Hoe werkt het dan?

De mail waarin u het proces kunt activeren kunt u terugvinden via het extranet bij ‘Schaderegeling’ en klik vervolgens op ‘Gratis autoschade-verhaalservice’.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top