Acura Adviseur Extranet

Even voorstellen: Ali en Sarah

09 Mei 2018

We mogen weer twee nieuwe medewerkers verwelkomen bij Acura. Graag stellen Ali en Sarah zich aan u voor.

Ali Lyoussfi, schadebehandelaar

Mijn naam is Ali Lyoussfi. Ik ben 29 jaar en woon samen met mijn vrouw Karima in ’s-Hertogenbosch. In mijn vrije tijd toer ik op de motor of ben ik bezig met fotografie.

Sinds 1 maart werk ik bij Acura als schadebehandelaar. Hiervoor heb ik gewerkt bij Van Lanschot Bankiers en Interpolis. Mijn werk als schadebehandelaar vergelijk ik weleens met mijn hobby fotogratie; het is belangrijk om in te kunnen zoomen zonder het gehele plaatje uit het oog te verliezen.

Sarah Cherif, schadebehandelaar

Mijn naam is Sarah Cherif, ik ben 29 jaar en ik woon in Tilburg. Na vijf jaar gewerkt te hebben bij een deurwaarderskantoor vond ik het tijd voor een carrière switch. Ik koos voor de verzekeringswereld en er ging een wereld voor me open ‘wat je allemaal wel niet verzekeren kan’. Ik heb bij Interpolis gewerkt als schadeadviseur. Vervolgens heb ik op een klein kantoor gewerkt als allround medewerker Contact & Support. Hier deed ik bijna alles behalve het behandelen van schades. Ik merkte dat ik uitdaging miste en koos ervoor om weer schades te behandelen, dat mag ik nu doen bij Acura.

Vanaf 1 maart ben ik werkzaam bij Acura als schadebehandelaar. Zelf beslissingen maken en hiervoor verantwoordelijkheid nemen vind ik fijn aan het werken bij Acura. Mijn uiteindelijke doel is om allround schadebehandelaar te worden. Ik besef me heel goed dat er nog heel veel te leren valt voor mij en ik heb hier enorm veel zin in.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top