Acura Adviseur Extranet

Samenwerking met Van Mossel Autoschade Groep

23 Juni 2017

Acura Assuradeuren is een unieke samenwerking aangegaan met Van Mossel Autoschade. Zij zijn niet alleen goed in het herstellen van schades maar zij helpen ons ook om processen nog efficiënter te laten verlopen waardoor klanten nog sneller en beter geholpen worden. Als intermediair zult u, met acht volmachtgevers met ieder een eigen schadeherstelnetwerk, soms door de bomen het bos niet meer zien. Waar kan mijn klant nu weer het beste naartoe met zijn autoschade? Dit hebben wij voor u opgelost. De Van Mossel Autoschade Groep heeft namelijk van ieder schadeherstelnetwerk een licentie. U komt dan nooit meer voor verrassingen te staan.

Over Van Mossel Autoschade

De van Mossel Autoschade Groep telt 15 schadeherstelbedrijven en één serviceloket in Nederland. Naast de 15 schadeherstelbedrijven, kan de particuliere en zakelijke klant ook terecht bij de 35 dealer schade service punten in Nederland. Naast de reguliere autoschadebedrijven, is er ook een locatie voor de complexe/grote schades (High Tech) en een separate locatie voor alternatieve schadereparaties (uitdeuken zonder spuiten). Indien de weersomstandigheden daarom vragen, is er een hagelschadecentrum tot beschikking. Van Mossel Autoschade Groep maakt deel uit van de Van Mossel Automotive Groep en is aangesloten bij de keten Schadenet.

Voor alle merken

Van Mossel Autoschade Groep is merk erkend schadehersteller van meerdere merken, onder andere Peugeot, Volkswagen, Audi, Opel, Ford, Kia, Citroën, Citroën DS, Jaguar, Land Rover en Renault. Vanzelfsprekend kan de klant ook voor de overige merken bij De Van Mossel Autoschade Groep terecht.

Voordelen op een rij

  • Gratis haal- en brengservice. De auto wordt thuis of op het werk opgehaald en er wordt een gratis vervangende auto neergezet tijdens de reparatieperiode.
  • Landelijke dekking
  • De van Mossel Autoschade Groep heeft zowel een licentie van Schadegarant, Topherstel en is eveneens aangesloten Avero herstelpartner. Zo komt de klant nooit meer voor verrassingen te staan.
  • Verlaagd eigen risico of voorkoming verhoogd eigen risico.
  • Intakegesprek is niet meer nodig. De klant hoeft niet zelf langs te komen.
  • Garantie op de herstelde schade.
  • De herstelkosten worden direct overgemaakt. De klant heeft hier geen omkijken naar.

Door middel van het onderstaande telefoonnummer wordt de klant direct geholpen. Er wordt een afspraak gemaakt voor de haal- en brengservice of er wordt een reparatieafspraak gemaakt: T 088-7654051

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top