Acura Adviseur Extranet

Acura Kennisdag: Het kantoor van de toekomst, bent u er klaar voor?

13 Juni 2017

De Acura Kennisdag met als titel: 'Het kantoor van de toekomst! Bent u er klaar voor?' werd op 13 juni erg goed bezocht.  Met de onderwerpen: 'Van websitebezoeker naar klant', 'Cybercriminaliteit'  en 'Advies op afstand' wisten de sprekers de genodigden aanhoudend te boeien. 

Stefan van Ballegooie, Webanalytics & conversie specialist bij Allianz, vertelde wat de websitebezoeker motiveert en hoe hij beslissingen neemt. Daarnaast gaf Stefan praktische handvaten mee om van een websitebezoeker een klant te maken.

Vervolgens was het woord aan Barend Veel, werkzaam bij AIG. Barend nam de bezoekers mee in de wereld van Cyber. Het aantal cyberincidenten neemt fors toe en dit neemt grote risico's met zich mee. Barend vertelde wat het begrip Cyber inhoudt en ging in op een aantal schadevoorbeelden.

Joost Heijligers, algemeen directeur bij Future of Finance, sloot de kennisdag af met een interessant verhaal over advies op afstand. Middels een demo liet Joost zien wat de mogelijkheden van advies op afstand zijn.

Gedurende de kennisdag werd de opinie van de bezoekers gemeten met een online tool.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top