Acura Adviseur Extranet

Even voorstellen: Daniëlle, Marscha, Olaf

01 November 2017

In de afgelopen maanden hebben wij een drietal nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Graag stellen zij zich kort aan u voor.

Daniëlle van Steeg, schadebehandelaar

Mijn naam is Daniëlle van de Moosdijk-van Steeg, ik ben 34 lentes jong en woon sinds juli van dit jaar in het mooie Asten. Inmiddels ben ik ruim 14 jaar werkzaam als schadebehandelaar. Ik ben begonnen bij Voogd & Voogd, daarna naar SAA Nederland gegaan en tenslotte heb ik bij Zicht Adviseurs (Capelle aan den IJssel) gewerkt. Bij deze bedrijven heb ik alle soorten schades behandeld. Mijn laatste overstap heb ik gemaakt voor de liefde en met die reden ben ik van de Randstad naar het mooie Brabant gekomen. Ook bij Acura ben ik weer als schadebehandelaar aan de slag gegaan. De eerste 3 maanden heb ik als zeer positief ervaren en ik blijf dan ook met veel enthousiasme schades behandelen bij Acura.

Marscha Amoureus, acceptant zakelijk

Ik ben Marscha Amoureus, 26 jaar oud, geboren in ’s-Hertogenbosch en woonachtig in Hedel (Gelderland). In 2012 ben ik mijn carrière begonnen bij een kantoor waar ik een allround functie had. Omdat het bedrijf ook gebruik maakte van volmachten heb ik al enige kennis en ervaring opgedaan. Na 5 jaar ervaring ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en kwam er een functie bij Acura op mijn pad. Per 1 september ben ik vol enthousiasme begonnen bij Acura op de afdeling zakelijk, waar ik momenteel bezig ben met een inwerk- en leerproces. Ik kijk ernaar uit om binnenkort volledig mee te draaien en de aangesloten adviseurs van Acura goed van dienst te kunnen zijn met mijn kennis, ervaring en inlevingsvermogen.

Olaf Spijkerman, acceptant particulier

Hierbij wil ik mezelf graag voorstellen. Vanaf 1 oktober ben ik werkzaam bij Acura in de functie van Acceptant Particulier. Mijn naam is Olaf Spijkerman, ik ben 36 jaar oud en woon samen met mijn vrouw Mariken en dochter Fenne in Aalst – Waalre. Vanaf 2002 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. De eerste jaren als medewerker polisadministratie en daarna medewerker klantenservice. Na een periode van 2 jaar waarin ik commercieel ondersteuner ben geweest van een buitendienstadviseur, ben ik de laatste 5 jaar weer werkzaam geweest als medewerker klantenservice. Na jarenlang als klantenadviseur bezig te zijn geweest ga ik nu de uitdaging aan om als acceptant mijn steentje bij te dragen om onze aangesloten adviseurs en de eindklant een optimale service en dienstverlening te verzorgen. We spreken elkaar vast snel.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top