Acura Adviseur Extranet

Even voorstellen: Daan Slootweg

07 Juli 2017

Mijn naam is Daan Slootweg en ik stel mij graag aan u voor. In juli 2015 heb ik de opleiding ‘Horeca ondernemer/manager' afgerond. Ik heb hier veel geleerd, maar na mijn stage bij Hutten Catering in Veghel heb ik toch besloten om me te richten op een baan die meer stabiliteit en regelmaat biedt.

Ik ben me gaan verdiepen in de financiële sector. Mijn interesse hiervoor werd mede gewekt door mijn vader die altijd voor grote verzekeringsmaatschappijen gewerkt heeft. Ik heb vervolgens mijn diploma WFT basis behaald en heb ervaring opgedaan als binnendienst medewerker bij Colhof in Geffen. Hier kreeg ik de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen in het verzekeringswezen. Na een leerzaam jaar besloot ik dat het tijd was om een volgende stap te maken.

Aan de slag bij Acura

In januari 2017 ben ik bij Acura begonnen als verzekerings-acceptant particulieren. Mijn voornaamste taak binnen Acura is het bemannen van de eerste lijn inkomende telefoongesprekken. Naast de telefoontjes die bestemt zijn voor Acura, beman ik ook de telefoonservice van de aangesloten adviseurs die op dat moment niet in staat zijn de telefoon te beantwoorden. Ik zie het als mijn uitdaging om ervoor te zorgen dat de klant er geen hinder van ondervindt dat de telefoon op dat moment doorgeschakeld staat. Om de klant zo goed mogelijk te woord te staan, gebruik ik een aantal gesprekstechnieken:

  • Luisteren, samenvatten, doorvragen
  • Grenzen stellen en geen beloftes maken. Het advies en de agenda ligt namelijk bij de adviseur
  • Begrip tonen en discussies vermijden

Geen dag is hetzelfde

Het leuke aan mijn werk is dat geen dag hetzelfde is. Elke dag leer ik door de gesprekken die ik voer en dingen die ik uit moet zoeken. Ik haal er veel voldoening uit als ik iemand goed van dienst kan zijn. Ook leer ik erg veel van de aangesloten adviseurs.

Mijn ambitie

Mijn doel is om mezelf steeds verder te ontwikkelen in dit vak zodat ik ook bij complexe vraagstukken samen met de aangesloten adviseurs tot een oplossing kan komen. Mijn streven is om eind 2017 het diploma WFT-zakelijk te behalen.

Daan Slootweg

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top