Acura Adviseur Extranet

Uitnodiging Masterclass Financieel Plan van Knab

07 November 2016

Acura is onlangs een samenwerking met Knab bank aangegaan. Bij ons beide staat klanttevredenheid in een hoog vaandel, wat zal zorgen voor mooie, nieuwe ideeën en kansen.

Financiële planning wordt steeds meer essentieel, mede door de zeer lage rentestand en een steeds verder terugtredende overheid. Hiermee wordt de actuele financiële situatie van de klant inzichtelijk gemaakt en kan, indien nodig, een passend product geadviseerd worden. De klant heeft op die manier weer een financieel gezonde situatie voor de toekomst!

Voor adviseurs in de consumentenmarkt betekent dit dat het businessmodel, wat nu vooral gecentreerd is rondom hypotheken en lijfrentes, gaat verschuiven naar financiële planning.

Om jullie hiermee kennis te laten maken biedt Knab in samenwerking met Acura een Masterclass aan over het online Financieel Plan van Knab. U bent van harte welkom op 18 januari 2017 van 12.30u tot 16.00u aan de Capellalaan 25 in Hoofddorp. Aanmelden kan via info@acura.nl.

Het Financieel Plan geeft snel inzicht in het totale vermogen van de klant en toont of doelen behaald kunnen worden in de toekomst, zoals eerder stoppen met werken. Tegelijkertijd zal dit vragen opwekken bij de klant. Deze vragen kunnen juist beantwoord worden door een adviseur aangesloten bij Acura.

Het doel is om klanten beter inzicht te geven in hun financiën, ze financieel voordeel te bieden en dat dit uiteindelijk leidt tot rust. Het financieel plan is de oplossing voor een adviseur om online (Knab) en offline (het advies) te combineren.

Knab is een nieuwe online bank, onderdeel van Aegon. In 2012 opgericht vanuit de overtuiging dat het anders moet in de financiële wereld. Dat het niet langer mag draaien om de banken en hun producten. Maar om klanten. Knab helpt haar klanten het maximale uit hun geld te halen. Altijd en overal.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top