Acura Adviseur Extranet

Huisdierenverzekering

22 Juni 2016

Vanaf 14 juni biedt Aegon (provinciaal) een huisdierverzekering aan. Met deze verzekering kunnen klanten (dure) operaties voor hun hond of kat verzekeren.

Waarom een huisdierverzekering?
Steeds vaker kwam de vraag of er een verzekering is voor huisdieren. Vooral in de grote steden zien mensen hun huisdier echt als huisgenoot en willen deze daarom ook meeverzekeren.

Wat is er verzekerd?
De Aegon huisdierverzekering is er voor honden en katten. De medische kosten voor een hond en kat kunnen vaak hoog oplopen. Wist u dat een gemiddelde ingreep aan de knie van een hond al gauw zo'n €600,00 kost?

Begrijpelijk dat veel klanten dat bedrag niet zomaar kunnen betalen. Een verzekering biedt dan uitkomst. Klanten hebben vrije keus waar de ingreep plaatsvindt in Nederland. Aegon vergoedt per jaar de werkelijke schade op basis van een (digitale) dierenartsrekening met een maximum van €3.500,00. Er geldt een eigen risico van €50,00 per ingediende declaratie per huisdier.

Aanvullende modules
Naast de standaarddekking hebben klanten de keuze uit twee aanvullende modules.

- Module A 'Crematie'
Deze module biedt een vergoeding voor crematie bij overlijden van het verzekerde huisdier.

- Module C 'Reis'
De module 'Reis' vergoedt de medische kosten die uw verzekerde huisdier maakt in het buitenland, tot een maximum van €1.000,00 per jaar. Medische kosten bij vakantie in eigen land vallen gewoon onder de basisdekking.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@acura.nl.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top