Acura Adviseur Extranet

Van verzekeringsadviseur naar Risk Explorer

13 Juli 2015

Als risicoadviseur wordt u afgerekend op de kwaliteit van uw advies. Klanten verwachten dat een integraal en professioneel advies leidt tot een risico- en verzekeringsprogramma dat doet wat er van mag worden verwacht ingeval van een calamiteit. De praktijk laat helaas nog vaak anders zien, met alle mogelijke gevolgen voor de ondernemer maar ook voor de adviseur. Acura Assuradeuren is een samenwerking opgestart met Risk Explorer en biedt u kosteloos het boek "Van Verzekeringsadviseur tot Risk Explorer" aan.

Dé belangrijkste reden waarom veel risico- en verzekeringsprogramma's niet goed in elkaar steken komt doordat we de klant en zijn risico's niet goed kennen. We weten te weinig en missen een gestructureerde aanpak. Risicokennis en verzekeringskunde zijn iets geheel anders dan de kennis van verzekeringspolissen. Kunde behelst het toepassen van kennis op een specifieke (bedrijfs)situatie. En daar zit eigenlijk het probleem.

Risk Explorer laat u hiermee kennismaken door het boek "Van verzekeringsadviseur naar Risk Explorer" gratis ter beschikking te stellen. Heeft u meer vragen of het gebruik van Risk Explorer? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Download hier uw gratis exemplaar.

Wilt u meer weten over Risk Explorer, kijkt u dan even op www.riskexplorer.nl. Ook kunt u zich hieronder direct inschrijven voor een gratis en vrijblijvende online demo van Risk Explorer via de volgende agendalink:

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top