Acura Adviseur Extranet

APS Pensioenteam

18 Oktober 2015

Acura is een innige samenwerking met APS Pensioenteam aangegaan. Als u het fijn vindt om op het pensioenvlak ondersteund te worden, kan Acura u helpen om u in deze behoefte te voorzien. APS pensioenteam opereert landelijk. APS Pensioenteam is een onafhankelijk actuarieel pensioenadviesbureau voor de zakelijke markt. Met een professioneel team van pensioenadviseurs werken zij aan de top van de zakelijke markt.

Eerlijk, transparant, professioneel én vernieuwend, dat zijn voor hen bewuste keuzes. Met APS Pensioenteam bent u verzekerd van onafhankelijke dienstverlening. Het enthousiaste team werkt aan de toekomst van haar klanten. APS Pensioenteam heeft haar werkzaamheden ondergebracht in:

  • Individueel
  • Collectief
  • Pensioentrainingen
  • International Pensions

De pensioenadviseurs van APS Pensioenteam zijn professionals met een vernieuwende aanpak. Voor ieder pensioenprobleem hebben zij een passende oplossing. En, is er geen kant en klare oplossing, dan ontwikkelen zij die zelf. Hun creativiteit komt zo samen met hun actuariële achtergrond en jarenlange ervaring. Meer informatie over APS Pensioenteam vindt u op hun internetsite.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met uw accountmanager Joris Vos.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top