Acura Adviseur Extranet

Nieuwe Pakketpolis voor Particulieren

01 November 2014

Met ingang van 1 november komt Acura met een geheel vernieuwde particuliere pakketpolis. We hebben bij het samenstellen van de polis de sterkte elementen van de oude polis vast gehouden en meer flexibiliteit toegepast. Met deze flexibiliteit geven wij gehoor aan uw wensen als adviseur en versterken wij de band tussen u en uw klant.

In eerste instantie wordt dit product alleen gebruikt voor nieuwe relaties en vindt er nog geen conversie van de bestaande portefeuille plaats. Bij een mutatie zullen wij het nieuwe product gaan voorstellen.  Zo kunnen we met elkaar het product in de praktijk gaan toetsen en wensen en obstakels kenbaar maken.

Het onderdeel wonen kan met dekkingsmodules worden opgebouwd en passend gemaakt worden naar de wensen van uw klant. Er zijn verschillende soorten eigen risico's beschikbaar. De verzekerde sommen kunnen worden vastgesteld met de bekende waardemeter maar ook via de tool van Infofolio die vanaf 01-11-2014 ter beschikking wordt gesteld.

Binnen het nieuwe pakket kunnen 15 verzekeringsvormen worden ondergebracht en is er een aantrekkelijke pakketkorting van toepassing.

De volgende onderdelen zijn vernieuwd:

- Woonhuis

- Inboedel

- Aansprakelijkheid

- Rechtsbijstand

- Doorlopende reis

- Caravan (volgt op korte termijn)

Premievergelijk voor auto, motor en bromfiets blijft ongewijzigd bestaan

Ons personeel is volledig op de hoogte van ons nieuwe product en helpt u graag bij uw advisering.

Vanaf 1 november is er meer informatie op het extranet beschikbaar en kunt u ook gebruik maken van de webmodule.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - t 088-7654000 - f 088-7654099 - e info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top