Acura Adviseur Extranet

Volmachtbedrijven Acura en Summa introduceren Digitale Polis en Digitale Nota

14 Maart 2012

Volmachtbedrijven Acura en Summa hebben deze maand de Digitale Polis en Digitale Nota geïntroduceerd. Volgens Rob Prüst, directeur Acura, vragen consumenten steeds meer om internetgemak: “Mensen willen snel en gemakkelijk actuele gegevens inzien en op een laagdrempelige wijze met hun verzekeraar of intermediair in contact komen. Met de digitale oplossingen van CCS bieden wij onze klanten vanaf nu de mogelijkheid om zelf via internet hun nota’s te bekijken en te accorderen en de polisgegevens direct online in te zien.”

Met de Digitale Nota kunnen facturen, acceptgiro’s en incassospecificaties direct in de telebankieromgeving van de klant aangeboden worden. Ook kan betaald worden via een IDeal-betaling via e-mail (AcceptEmail). De Digitale Polis maakt het mogelijk dat klanten die een digitale polis willen ontvangen, deze beveiligde polis per e-mail of in een digitale polismap ontvangen. De polis wordt voorzien van een gekwalificeerde elektronische handtekening, waardoor de authenticiteit en integriteit van de polis wordt gegarandeerd.


Rob Prüst ziet de introductie van de Digitale Polis en Digitale Nota als een win-winsituatie voor zowel Acura als de consument: “Door het digitaal aanbieden van nota’s en polissen hebben we enorme efficiencyslag gerealiseerd en is het proces nog klantvriendelijker geworden. Een ander bijkomend voordeel is dat wij het milieu ontlasten doordat minder papier, inkt en enveloppen nodig zijn. Hierdoor besparen we uiteindelijk ook flink wat geld.”

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - t 088-7654000 - f 088-7654099 - e info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top