Acura Adviseur Extranet

Nieuwe innovatieve Autoverzekeringen Acura Basis en Acura TOP+

05 Juli 2011

Nieuwe innovatieve Autoverzekeringen Acura Basis en Acura TOP+

Introductie

Per 1 juli introduceren wij onze nieuwe autoverzekering in de Pakketpolis voor Particulieren. Deze nieuwe autoverzekering is beschikbaar in twee varianten Acura Basis en Acura TOP+. De Acura Basis variant kent een een verhoogd eigen risico en schadesturing. De Acura TOP+ kent een standaard eigen risico, geen schadesturing en gratis vervangend vervoer na ongeval binnenland en vervangend vervoer na pech en ongeval in het buitenland. Beide producten kennen een zeer scherp tarief. Voor de Basis variant is dit veelal een top 3 positie in Rolls uitgaande van intermediairmaatschappijen. Voor de TOP+ variant is dit veelal en top 5-7 positie eveens uitgaande van de intermediair-maatschappijen.

Om op basis van bovenstaande systematiek ons tarief te bepalen is het noodzakelijk om het kilometrage weer onderdeel te maken van de benodigde gegevens. De keuze die ons tarief hierbij hanteert is 15.000, 25.000 of onbeperkt. (het aanvraagformulier wordt hierop aangepast)

Spelregels

Bij deze innovatieve autoverzekering horen ook gewijzigde spelregels. Op de autoverzekering zal geen pakketkorting meer worden toegepast, de autoverzekering telt nog wel mee voor het bepalen van het aantal modules. Daarnaast is het niet meer mogelijk om commerciële treden en/of een andere vorm van korting toe te passen op de autoverzekering (2e gezinsautoregeling blijft ongewijzigd van toepassing). Wat wel mogelijk is, is het hanteren van de provisieschuif. Met de provisieschuif kunt u zelf een afwijkend provisiepercentage instellen van 15% of 10% (standaard 20%). De vermindere provisie zal in mindering worden gebracht op de premie.  

Provisie

Premie

Collectiviteitscode

20%

Standaard premie

n.v.t.

15%

5% korting op premie

888005

10%

10% korting op premie

888010

De lopende portefeuille autoverzekeringen zullen ongewijzigd gecontinueerd worden, bij een objectwijziging dient de autoverzekering te worden omgezet naar Acura Basis of Acura TOP+.

Verschillenoverzicht

Dekking

Acura Basis

Acura TOP+

WA

Geen onderscheid

WA+Beperkt Casco

Ja

Ja

WA+Casco

Ja

Ja

Omschrijving

Acura Basis

Acura TOP+

Eigen risico (standaard)

€ 250,--

€ 150,--

Eigen risico bij herstel door Schadegarant

€ 250,--

Nihil

Eigen risico bij herstel NIET door Schadegarant

€ 500,--

€ 150,--

Eigen risico ruitvervanging door Glasgarant

€ 125,--

€ 75,--

Eigen risico ruitvervanging NIET door Glasgarant

€ 250,--

€ 150,--

Eigen risico ruitreparatie door Glasgarant

Nihil

Nihil

Eigen risico ruitreparatie NIET door Glasgarant

€ 250,--

Nihil

Extra eigen risico jeugdige bestuurder (jonger 24 jaar)

€ 250,--

n.v.t.

Vervangend vervoer na ongeval

Nee

Ja, binnen- en buitenland

Vervangend vervoer na pech

Nee

Ja, buitenland

Optioneel 36 maanden nieuwwaarde

Nee

Ja 

ROLLS

Indien uw kantoor gebruik maakt van ROLLS kunt u contact opnemen met Martijn Conijn van ons kantoor. Onze nieuwe tarieven kunnen dan door ROLLS bij u worden geactiveerd. Eerder ingerichte contracten op basis van ons oude tarief dient u te verwijderen, deze zijn niet meer actueel.

Terug

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top