Acura Adviseur Extranet

Wie is Henk Smit?

Mijn naam is Henk Smit en ik ben geboren in Dordrecht op 6 maart 1965. Sinds 2007 ben ik directeur en mede eigenaar van Acura. Door het werk van mijn vader zijn we veel verhuisd en ben ik in 1992 in het Brabantse Son en Breugel blijven `hangen`. De wens om een eigen onderneming te hebben was er eigenlijk altijd al. De uiteindelijke stap heeft wat langer op zich laten wachten. Na mijn militaire diensttijd bij het Korps Mariniers in 1984, ben ik mijn carrière begonnen bij de Rabobank.

Henk Smit, commercieel directeur Acura

Bijna 13 jaar ben ik werkzaam geweest bij de voorloper van a.s.r. verzekeringen, AMEV schadeverzekering NV. Bij deze verzekeraar heb ik veel samengewerkt met assurantie adviseurs en een eigen visie ontwikkeld over het ondersteunen van assurantie adviseurs. De keuze is daarom niet gevallen op het overnemen van een bestaand bedrijf maar juist om binnen een nieuwe onderneming verder te bouwen aan mijn visie. En dat is in de afgelopen jaar samen met Rob Prüst en onze collega's volop gebeurd. Als ik door ons bedrijf loop krijg ik een trots gevoel. Wij hebben enthousiaste en vakbekame mensen bij Acura. Zij ondersteunen onze adviseurs en hun relaties dagelijks. Inmiddels hebben ruim honderd kantoren zich bij ons aangesloten en behoren wij als serviceprovider en gevolmachtigde tot de top van de markt.

Naast mijn werk is mijn privéleven erg belangrijk. Ik word blij van mijn vrouw Liesje en onze 5 kinderen. Daarnaast ben ik dol op oude Alfa Romeo´s en breng ik graag tijd door in Zeeuws Vlaanderen. Op Linkedin kunt u meer over mij en mijn werk lezen. 

Kijk rustig rond op onze website en schroom niet contact op te nemen voor verdere uitleg of een kennismakingsgesprek met mij of één van mijn collega's. U bent van harte welkom! 

Met vriendelijke groet,
Henk Smit

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top