Uitnodiging Acura Kennisdag

Acura kennisdag

Datum: 10 oktober 2019
Tijdstip: 09:45 uur
Locatie: Acura, Kortestraat 3a, Sint Oedenrode

Programma:

09:45 uur    Ontvangst
10:00 uur    Opening en Wwft, door Yvonne Kusters (MT Acura)
10:30 uur    AOV en de verzuimontzorgverzekering, door Edward Vree (Avéro Achmea) & Dirk van Noordenne (Motivity)   
12:00 uur    Lunch 
12:45 uur    Zorgplicht, door Robin van Beem (Polis Advocaten)
13:45 uur    Voertuigbeveiliging, door Holger Roding (Moving Intelligence) 
15:00 uur    Einde

Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor een leuk en leerzaam programma hebben gezorgd en verheugen ons op uw komst!

Indien u gebruik maakt van ons pakket 'Ontzorging Basis' vragen wij een eigen bijdrage van €75,00 excl. BTW per deelnemer. Als u gebruik maakt van ons pakket 'Ontzorging Compleet' dan is deelname voor u kosteloos.

Met vriendelijke groet,

Henk Smit 
directeur

Yvonne Kusters | Acura

Yvonne geeft u een inkijkje in alles dat op u afkomt als het gaat om Wwft. Ze vertelt over CDD (customer due dilligence beleid) en de veranderende wetgeving hieromtrent. Ook de toezichthouders hebben dit hoog op de agenda staan en hebben meer bevoegdheden gekregen op dit terrein. Wat betekent dit voor u? En hoe kunt u zich hierop voorbereiden?

Edward Vree & Dirk van Noordenne | Avéro Achmea & Motivity

Als adviseur bent u een belangrijke schakel in het beheersen van risico’s. Een vaak onderbelicht én onderschat risico is arbeidsongeschiktheid. Wat gebeurt er als uw relatie of partner arbeidsongeschikt wordt? Gemiddeld gebeurt dit bij 1 op de 8 ondernemers. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is voor ondernemers dus zeker geen overbodige luxe. Maar hierbij is wél de juiste focus van belang.

Tijdens de kennissessie wordt u meegenomen in het bedrijfskundig advies bij arbeidsongeschiktheid. Onder begeleiding van Dirk van Noordenne (Motivity B.V.) kijken we naar bedrijfskundig advies bij arbeidsongeschiktheid als preventieve (of interventie) maatregel. Tot slot neemt Edward Vree (Avéro Achmea) u mee in de ontwikkeling van het product en dienstverlening van de Collectieve AOV.

Robin van Beem | Polis Advocaten

Recent heeft het Kifid weer twee uitspraken gedaan over de verplichting van de bemiddelaar om zijn klant te wijzen op premieverlagingen. Robin van Beem neemt u mee in het grotere plaatje en het kader waarbinnen deze uitspraken geplaatst moeten worden. Daarbij krijgt u antwoord op vragen zoals: Wat wordt er op grond van de zorgplicht nu precies van mij verwacht? Waar is dat geregeld? Hoe weet ik nu of ik het goed doe? Ik hoef mijn diensten toch niet gratis aan te bieden? En is het systeem alleen een last, of zitten er voor mij ook commerciële voordelen aan?

Holger Roding | Moving Intelligence

Keyless entry, keyless start & relay attack…! Het zijn gemakken voor zowel eigenaar als crimineel. Voertuigdiefstal en voertuiginbraak, wat kunt u er tegen doen?

De complexiteit rondom de diverse typen beveiliging en de bijbehorende SCM klassen is groot. Een alarmsysteem, voertuigvolgsystemen, peilzender of terugvindsysteem? Of misschien toch een combinatie ervan? Het zijn terminologieën waarbij een juiste en eenduidige interpretatie maar ook een helder beleid van groot belang zijn. Holger Roding legt dit graag aan u uit en neemt u mee in de wereld van Moving Intelligence.

Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen dan kunt u zich hier afmelden.