Acura Adviseur Extranet

Verzuimsignaal

Acura maakt gebruik van Verzuimsignaal. Alle betrokken partijen (o.a. arbodienst en fysiotherapeut) maken gebruik van dezelfde gegevens, één centraal platform dus. Bovendien biedt Verzuimsignaal professionele ondersteuning door een eigen servicedesk.

VerzuimSignaal is ontwikkeld en vormgegeven door experts met een jarenlange ervaring in de arbo- en verzuimmarkt

VerzuimSignaal is ontwikkeld en vormgegeven door experts met een jarenlange ervaring in de arbo- en verzuimmarkt. Zij zijn zich bewust van de ontwikkelingen en behoeften die leven in de markt en hanteren daarbij de meest actuele ontwikkeltechnieken. Bij de ontwikkeling van de applicatie heeft gebruiksvriendelijkheid een grote rol gespeeld. De applicatie is door iedereen zeer eenvoudig te gebruiken, ook omdat de beschikbare functies afhankelijk zijn van de rol van de gebruiker. Op die manier heeft u zekerheid dat de applicatie ook daadwerkelijk gebruikt wordt.

VerzuimSignaal is volledig web-based. Extra investeringen in hard- en software zijn daardoor niet nodig en bovendien biedt VerzuimSignaal een hoge mate van beschikbaarheid: u kunt overal 24 uur per dag inloggen, waar u zich ook bevindt. Kosten voor beheer, onderhoud, hosting en toekomstige ontwikkelingen zijn volledig opgenomen in het abonnement.

Procedure ziek melden – hersteld melden

Ga eerst naar de website van Verzuimsignaal. Voer daarna uw persoonlijke inlogcodes in. Het betreft een loginnaam en een wachtwoord. Zo komt u in uw verzuimsysteem, namelijk Verzuimsignaal. Zichtbaar worden uw bedrijfsgegevens en ingevoerde werknemers. Indien u uw gegevens kwijt bent vernemen wij dat graag.

Mijn werknemer is ziek, wat nu?

Meer informatie:

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top