Acura Adviseur Extranet

HRM portaal, uw digitale kennisbank

Als extra dienst op uw Acura Verzuimverzekering leveren wij u kosteloos het HRM portaal. Het HRM kennisportaal is een online databank en is altijd voorzien van de laatste informatie op personeelsgebied. Zo heeft u altijd de meeste actuele informatie tot uw beschikking. Het portaal voorziet u als ondernemer van basisinformatie op personeelsgebied en is onderverdeeld in drie basisblokken:

  • Instroom
  • Doorstroom
  • Uitstroom

De meest actuele HRM informatie online beschikbaar

Instroom

Dit blok omvat alle zaken omtrent werving en selectie, personeels- en salarisadministratie en diverse soorten arbeidsovereenkomsten met de daarbij behorende uitleg.

Doorstroom

Hierin zijn alle thema’s met betrekking tot personeelszorg ondergebracht. De belangrijkste thema’s zijn:

  • Arbo en verzuim
  • Functioneren
  • Opleiden en ontwikkelen

Uitstroom

In dit blok wordt uitgebreid stilgestaan bij het ontslagrecht. Denk daarbij aan ontslagverboden, vormen van beëindigen van de arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten en jurisprudentie.

Tevens kunt u via dit portaal ook via een contactformulier aanvullende informatie inwinnen of een terugbel afspraak maken met éen van de P&O adviseurs van PDC Nederland (samenwerkingspartner Acura).

Inloggen

Wij adviseren u om het wachtwoord bij de eerste keer inloggen te wijzigen. Dit kunt u doen bij uw profiel. Voor eventuele vragen en/of onduidelijkheden bij het inloggen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Het Kennisportaal

Klik hier voor het Kennisportaal.

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top