Acura Adviseur Extranet

Unieke diensten

Acura helpt adviseurs om op een vernieuwende manier toegevoegde waarde te leveren aan hun klanten. Door samen te werken met Acura en uw backoffice aan ons uit te besteden, kunt u als adviseur kosten besparen. Acura onderscheidt zich met zowel de mensen die dat voor u doen, als de manier waarop zij dat voor u doen. Daarvoor hebben wij de beste ICT-oplossingen en processen. Wij werken met mensen die niet alleen heel competent zijn in hun vak, maar ook heel oprecht betrokken zijn bij u en uw klanten.

Uitbesteden provinciale portefeuille

Indien gewenst verzorgen wij ook de volledige provinciale portefeuille voor u tegen een vast bedrag per polis. U hoeft zich niet meer druk te maken over de schadebehandeling of het aanvragen van offertes. U adviseert en wij doen de rest.  

Al onze mensen zijn volledig WFT gekwalificeerd.

Telefoonservice

Komt het u even niet uit om de telefoon op te nemen? De collega's van Acura nemen voor u de telefoon op met uw eigen bedrijfsnaam en staan de klant voor u te woord. Per mail krijgt u een samenvatting van het gesprek. Ook kunt u deze gegevens terugvinden in uw extranetomgeving.

Marketingacties

Afhankelijk van het gekozen dienstenpakket helpen wij u met marketingacties. Zo kunt u een aantal malen per jaar extra aandacht geven aan uw klanten.

Uw eigen logo op de polissen en op de unieke Zekerheden App

De polissen die wij in volmacht en in co-assurantie afgeven kunnen, indien u dat wenst, worden voorzien van uw bedrijfsnaam en logo. Zo wordt de polis nog persoonlijker. De Zekerheden app die wij speciaal voor uw klanten hebben ontwikkeld, draagt uw bedrijfsnaam en logo. Acura is de eerste in de markt met een persoonlijke app en digitale groene kaart!

In onze brochure kunt u meer lezen over onze uitstekende dienstverlening. De Acura brochure kunt u hier bekijken: Acura Brochure

Hebben wij uw interesse gewekt? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op op telefoonnummer (088) 765 4012 of via de mail info@acura.nl . Wij staan u graag te woord.

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top