Acura Adviseur Extranet

Vermeer Risicobeheer

Mijn naam is Sjef Vermeer en ik ben geboren en getogen in Boxtel. Mijn ouders hadden een gemengd landbouwbedrijf, dus het ondernemersbloed zit in de familie. Na het atheneum ben ik gaan studeren aan de HEAO in Eindhoven en vervolgens heb ik beleidsgerichte economie gestudeerd in Nijmegen. Na mijn studie ging ik als bedrijvenadviseur aan de slag bij de Rabobank. Ik adviseerde ondernemers over financieringen, betalingsverkeer en verzekeringen.

Verzekeringen en risicobeheer boeiden mij het meest en daarom ben ik me daar verder in gaan specialiseren. Vervolgens kreeg ik bij Van Lanschot Chabot de kans om als zakelijk accountmanager assurantiёn aan de slag te gaan. Uiteindelijk werd ik op het hoofdkantoor manager specialisten schade en was ik verantwoordelijk voor het inkoopbeleid en de productontwikkeling. De laatste vier jaar bij Van Lanschot Chabot was ik als regiodirecteur verantwoordelijk voor de zakelijke klanten in Zuid-Nederland.

Na vijftien jaar ervaring bij grote ondernemingen, heb ik er heel bewust voor gekozen om op persoonlijke titel verder te gaan. Met Vermeer Risicobeheer en Verzekeringen wil ik een tegengeluid bieden in de steeds meer gestandaardiseerde wereld van verzekeren en risicobeheer. Iedere ondernemer en iedere onderneming is uniek en heeft eigen behoeften, vragen en wensen. Met Vermeer Risicobeheer en Verzekeringen bied ik dan ook meer maatwerk en een persoonlijke aanpak.

Zowel in mijn werk als in mijn privéleven ben ik erg geïnteresseerd in mensen en wat hen bezighoudt. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Mijn passie voor voetballen deel ik inmiddels met de twee jongste kinderen en veel van onze vrije tijd brengen we door bij de hockey- en voetbalclub. Bij de plaatselijke voetbalvereniging ben ik coördinator van de Kidsclub, trainer/coach van de minipupillen en lid van de sponsorcommissie. Ik vind het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en te helpen waar mogelijk.

Als u op zoek bent naar een gedreven, mensgerichte en betrokken adviseur voor de lange termijn dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Vermeer Risicobeheer en Verzekeringen

Bezoekadres:
Ladonkseweg 5
5281 RN Boxtel

Postadres:
Postbus 75
5280 AB Boxtel

Telefoon: 0411-685874
Mobiel :  06-12302919
Fax: 088-7654099
Email: info@vermeerrisicobeheer.nl

Acura Assuradeuren - Postbus 156 - 5490 AD Sint-Oedenrode - info@acura.nl - KvK: 17181722 - AFM: 12012150

Top